Door middel van onze speciale steigers zijn wij in staat je caravan of camper volledig handmatig en krasvrij te wassen. Je caravan of camper is na de wasbeurt in perfecte staat voor vakantie of stalling. Wil je de lak een optimale bescherming tegen vervuiling en weersinvloeden geven? De caravan of camper kunnen wij dan na wassen behandelen een speciaal voor caravans en campers ontwikkelde was. Vraag naar onze mogelijkheden.

caravan camper caravan clean
         
 Onze diensten en producten  Klaar terwijl je wacht  Haal- en brengservice
         
Wij bieden diensten en producten aan op het gebied van carcleaning en reconditioneringen van voertuigen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs wordt altijd vooraf met je besproken.
  Kies je voor Carcleaning Hikmat dan kies je voor gemak en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je auto wordt gewassen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik kunt maken van gratis WiFi.  
Wij kunnen in overleg, tegen een geringe vergoeding, je auto halen en behandelen deze dan conform de gemaakte afspraak en brengen vervolgens je auto in topconditie bij je terug.
Ook hebben wij een leenauto die in overleg gebruikt kan worden.
         
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2018