koplampenKoplampen polijsten: doffe koplampen weer als nieuw!

Zijn jouw koplampen dof en niet meer helder? Zitten ze vol met krasjes en zijn ze vergeeld? Slecht voor je wagen én allesbehalve veilig! Doffe koplampen kun je een opknapbeurt laten geven. Laat je koplampen polijsten. Professioneel koplampen polijsten? Carcleaning Hikmat doet het.

 

 

 

 

koplampen 1

 

Koplampen polijsten
 
Alles glimt en blinkt je tegemoet. Tot je de doffe koplampen in het vizier krijgen. Die zien er mat, verweerd en vergeeld uit. Doffe koplampen zijn zonde en totaal onnodig! Koplampen polijsten tot weer glimmende, transparante koplampen zijn kan bij Carcleaning Hikmat!

 

Doffe koplampen

Waarom worden heldere koplampen na een poos zo dof? Hadden we vroeger nog koplampen van glas, tegenwoordig is dat anders. Koplampen worden nu vervaardigd van transparante kunststof, met daarop een coating. Dit is een dunne film die het kunststof beschermt. Of je nu rondrijdt in een nieuwe auto of in een wat oudere auto, bij normaal gebruik van welke auto dan ook verweert, beschadigt en verkleurt de coating van de lampen.

         
 Onze diensten en producten  Klaar terwijl je wacht  Haal- en brengservice
         
Wij bieden diensten en producten aan op het gebied van carcleaning en reconditioneringen van voertuigen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs wordt altijd vooraf met je besproken.
  Kies je voor Carcleaning Hikmat dan kies je voor gemak en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je auto wordt gewassen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik kunt maken van gratis WiFi.  
Wij kunnen in overleg, tegen een geringe vergoeding, je auto halen en behandelen deze dan conform de gemaakte afspraak en brengen vervolgens je auto in topconditie bij je terug.
Ook hebben wij een leenauto die in overleg gebruikt kan worden.
         
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2018