reclame verwijderen voorbeeldBelettering en reclame is normaal voor bedrijfsauto's, maar wat als je de auto wilt verkopen of vervangen? De nieuwe eigenaar wil vanzelfsprekend niet met jouw reclame rondrijden.

Het verwijderen van reclamestickers en reclameteksten is een apart vak, dat wij bij Carcleaning Hikmat beheersen.

Bespaar jezelf een hoop tijd en laat dit professioneel doen. Bij Carcleaning Hikmat beschikken wij over speciale apparatuur waardoor reclamestickers en reclameteksten volledig onzichtbaar worden verwijderd.

 

 

Hot Air Guns   power stripper stickerverwijderaar
 
stickers verwijderen
         
 Onze diensten en producten  Klaar terwijl je wacht  Haal- en brengservice
         
Wij bieden diensten en producten aan op het gebied van carcleaning en reconditioneringen van voertuigen voor zowel de particulier als de zakelijke klant. De mogelijkheden zijn onbeperkt en de prijs wordt altijd vooraf met je besproken.
  Kies je voor Carcleaning Hikmat dan kies je voor gemak en kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat je auto wordt gewassen terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie of thee en gebruik kunt maken van gratis WiFi.  
Wij kunnen in overleg, tegen een geringe vergoeding, je auto halen en behandelen deze dan conform de gemaakte afspraak en brengen vervolgens je auto in topconditie bij je terug.
Ook hebben wij een leenauto die in overleg gebruikt kan worden.
         
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2018