Wassenwassen

Jouw auto heeft veel te verduren onder invloed van bijvoorbeeld het weer. De auto wordt vies, de laklaag wordt dof en krijgt kleine krassen. Je auto af en toe laten wassen is wel het minste wat je kunt doen.
 
De wasstraat is makkelijk en snel, maar ook funest voor de lak van jouw auto. Wist jij dat veel krasjes juist door de wasstraat worden veroorzaakt? Met de hand wassen levert een veel mooier resultaat! En wij wassen met osmosewater.
 
Wat is osmosewater? Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter. Dit pure water is ook in staat om goed door te dringen in het oppervlak. Op deze manier wordt het reinigen van bepaalde objecten een stuk fijner, aangezien het een mooi resultaat geeft. Zo is osmosewater uitermate geschikt om allerlei materialen en objecten schoon te maken,
 
 
Vraag naar onze mogelijkheden en prijzen.
 
klantenkaart
 
 
 
 
Omdat wij het waarderen dat onze klanten terugkomen hebben wij een klantenkaart. Wanneer je 10 keer je auto hebt laten wassen, wassen wij je auto de eerstvolgende keer gratis.
 
Heb je nog geen klantenkaart vraag hem dan de eerstvolgende keer als je bij ons komt.
 auto wassen algemeen 0 hikmat carcleaningauto wassen algemeen 1 hikmat carcleaning
Top

door BW(E)B, website ontwikkeling door liefhebbers! Copyright © 2015-2024